Puunkaadot alan ammattilaiselta Tampereelta

Yhteydenotto

Juusela M Tmi tarjoaa palvelut puunkaatoihin Tampereella ja lähialueilla, kuten Kangasalla. Suoritamme myös kantojyrsinnät sekä pensaiden leikkuut ammattitaitoisin ottein. Lue lisää ja ole meihin yhteydessä, niin sovitaan työn toteuttamisesta.

Tilaa puunkaato osaavalta tekijältä

Varjostaako pihapiiriäsi liian suureksi kasvanut puu? Aiheuttaako vanha ja jo huonokuntoinen puu vaaraa asutuksen tai muiden rakennusten lähistöllä? Puiden kaataminen on usein vaativa ja alan kokemusta sekä asiantuntijuutta vaativa urakka. Erityisen tarkkana tulee olla kohteissa, joissa kaadettava ongelmapuu sijaitsee kiinteistöjen tai voimalinjojen läheisyydessä. Kaatotyö onkin syytä aina jättää alan ammattilaiselle, näin vältät mahdolliset vaara- ja pulmatilanteet. Me hoidamme kaikista haastavimmatkin puunkaadot taatusti turvallisesti. Vastuuvakuutukset ja työturvallisuusasiat ovat yrityksellämme kunnossa.

Tilaa puunkaato

Kantojyrsinnät

Suoritamme kantojyrsinnät kaikissa kohteissa nurmikkoa, puutarhaa tai muut ympäristöä vahingoittamatta. Jyrsimällä kanto poistetaan kokonaisuudessaan, jopa 25–40 cm:n syvyydestä. Myös pintajuuret sekä maana alla olevat juuret jyrsitään pois. Kantojyrsintä on tehokas tapa poistaa vanhat ja uudet kannot niin kotipihalta, mökiltä kuin teiden varsiltakin – tai mistä tahansa, missä kannon hävittäminen on tarpeen. Tilaa kantojyrsintä Juusela M Tmi:ltä ja varmista työn siisti ja asiantunteva hoitaminen. 

Tutustu myös muihin palveluihimme

Pensaiden leikkuut

Leikkaamme kaikenlaiset pensaat ja pensasaidat Tampereen seudulla ja lähikunnissa. Pensaan oikeaoppinen leikkuu edistää pensaan kasvamista, tuuheuttaa pensaan kasvutapaa ja vaikuttaa myös sen säänkestoon. Leikkaamme pensaat ammattilaisen ottein, tehokkaasti ja nopeasti. Huolehdimme aina työnjälkemme korkeasta laadusta ja tasaisesta, hyvännäköisestä lopputuloksesta.

Tilaa pensaan leikkuu