Rakennusurakointi ja peltikattomaalaus Tampereen alueella

M. Juusela tarjoaa kattavat puidenkaatoon, ulko- ja kattomaalaukseen sekä erilaisiin pihanhoitotöihin ja pienempiin rakennusurakoihin liittyvät palvelut niin yksityisille kuin myös yrittäjille. Toimialueemme on Tampere ja sen lähiseudut.

Olipa kyseessä siiten omakoti- tai rivitalo, mökki tai taloyhtiö, yrityskiinteistö tai iso tai pieni pihamaa, niin Matti Juusela hoitaa työt luotettavasti 30 vuoden kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla.

Puidenkaadot

Puiden kaataminen on usein hankala ja ammattitaitoa vaativat urakka. Erityisesti kiinteistöjen tai voimalinjojen läheisyydessä olevia puita ei missään nimessä kannata lähteä omin päin kaatamaan. Puunkaadossa on myös otettava aina henkilöturvallisuusasiat huomioon, niin itse kaatajan kuin myös muiden lähellä olijoiden kannalta. Me hoidamme pitkällä kokemuksella myös erittäin vaikeat puun kaadot turvallisesti. Myös vastuuvakuutukset ja työturvallisuusasiat ovat yrityksellämme kunnossa.

Kantojyrsinnät

Kanto jyrsitään maan sisään jopa 25-40 cm saakka, näin kanto poistetaan kokonaan. Pintajuuret ja maan alla olevat juuret jyrsitään myös pois. Kantojen poisto suoritetaan nurmikkoa tai puutarhaa vahingoittamatta. Kantojyrsintä on vaivaton tapa poistaa uudet ja vanhat kannot niin kotipihalta kuin mökiltä, teiden varsilta tai mistä tahansa kannot pitääkin hävittää.

Ulkomaalaukset ja peltikattomaalaukset

M. Juusela hoitaa vuosikymmenien kokemuksella kaikenlaiset ulko- ja peltikattomaalaukset tehokkaasti ja ensiluokkaisella työnjäljellä. Ammattilaisen tekemä maalaustyö on paitsi laadukkaan näköinen, myös kestävä.

Pensaiden leikkuu

Oikeaoppinen pensaidenleikkuu vaikuttaa edistävästi niin pensaan kasvuun ja tuuheuteen kuin myös sään kestoon. Ammattilaisen leikkaamana työ on nopeaa ja tehokasta,  jäljen ollessa tasainen ja laadukas.

Rakennusurakointi

M. Juusela tekee myös pienemmät rakennusurakointi -työt luotettavasti. Teemme monenlaisia töitä ja urakointeja - ota siis yhteyttä ja kysy lisää!

Lumenauraukset

Kun tarvitset luotettavaa ja tehokasta lumenaurauspalvelua - M. Juusela hoitaa. Lumentulo Suomessa on arvaamatonta ja nopeaa, joten aurauspalveluksi kannattaa valita asiansa osaava ja työnsä luotettavasti hoitava yritys. Palvelemme yhtä hyvin taloyhtiöitä kuin myös yksityisiä - soita niin sovitaan aurauspalveluista jo nyt!

Muistathan, että voit hakea osasta töitämme kotitalousvähennystä!